Esteu aquí

Ens apropem a les 90.000 parelles lingüístiques

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
13/12/2013

El Voluntariat per la llengua s’apropa a les 90.000 parelles lingüístiques formades a més de 180 poblacions de Catalunya des que es va posar en marxa l'any 2003.

Molts dels centre de normalització lingüística que formen i donen suport a les parelles que gestiona el Consorci per a la Normalització Lingüística han organitzat arreu aquest any diversos actes per commemorar aquest desè aniversari del programa, la celebració central del qual es va fer el passat 21 de novembre a Barcelona. Pel photocall de l’acte, a la Fàbrica Moritz, hi van passar tots els equips dels diferents CNL amb diversos participants en el VxL, recollint així la riquesa humana del programa i la manera com s'ha extès i s'ha incorporat a diferents àmbits de la societat. Podeu veure l’àlbum del photocall i el de les fotos de la festa a "També t'interessa".

La celebració del desè aniversari del programa arriba també amb la creació de nous canals de comunicació amb els participants i el públic en general, com ara el blog de VxL i els comptes de Twitter i de Facebook.

Voluntariat per la llengua és un programa impulsat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística a través dels 22 CNL repartits per tot Catalunya.

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!