Esteu aquí

Club de lectura a la Biblioteca de Manlleu

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
19/11/2013
Katherine Kressmann TaylorKatherine Kressmann Taylor

Dimarts, dia 19 de novembre, voluntaris i aprenents del programa Voluntariat per la llengua de Manlleu començaran un club de lectura. Treballaran el llibre Adreça Desconeguda de Kressmann Taylor, pseudònim de l’escriptora Katherine Kressmann Taylor.

Aquest club de lectura té l’afegit que els assistents podran veure l’obra al teatre Atlàntida, el dia 1 de desembre, amb els actors Lluís Homar i Eduard Fernàndez. Com que l’Atlàntida és entitat col·laboradora del programa, ofereix un descompte a tots aquells espectadors que portin el carnet del Voluntariat.

Aquest club de lectura compta amb la col·laboració de la Biblioteca de Manlleu perquè cedeix un local i els exemplars del llibre que calguin.

Es tracta d’un llibre amb format epistolar, breu i de lectura ràpida que narra la relació a través de cartes de dos amics i socis, l’un és a Nova York i l’altre ha tornat a Alemanya. Tots dos són alemanys però un d’ells és jueu. A partir de les cartes assistim al procés de degradació de l’amistat entre tots dos, ja que l’acció està situada a partir de l’any 1932 en què el nazisme comença a tenir molt poder.

 

separador

separador

Ja som 170.000 parelles 
i continuem creixent!