Esteu aquí

Girona celebra els 10 anys de VxL a la ciutat

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
18/11/2013
10 anys de VxL-Girona10 anys de VxL-Girona

Dijous va tenir lloc la celebració dels 10 anys del VxL a la ciutat amb un acte al Saló de Descans del Teatre Municipal. Unes 110 persones van assistir-hi per fer un reconeixement a les persones que hi han participat. 

L'acte, conduït per l'actriu gironina i antiga voluntària, Cristina Cervià, va comptar amb la presencia de l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, el president del Consell de Centre del CNL, Antoni Solà; el director dels Serveis Territorials a Girona del Departament de Cultura, Antoni Baulida; i de la coordinadora del Voluntariat per la llengua del Consorci per a la Normalització Lingüística, Anna Gallego.

Tots ells van destacar la important tasca d'integració i de cohesió social que du a terme el programa a la ciutat i van tenir paraules de reconeixement per als voluntaris i aprenents, els autèntics artífexs de l'èxit del VxL.

Precisament, una voluntària, Maria Perpinyà, i un aprenent, Thérence Diatta, van ser uns dels protagonistes de la nit, quan van compartir les seves experiències amb els assistents. Al mateix temps van tenir paraules d'agraïment per a tots els voluntaris i aprenents que han passat pel programa. Tot seguit, es va projectar un vídeo de reconeixement a les parelles lingüístiques i es van lliurar 10 diplomes commemoratius a 10 persones en representació de voluntaris, aprenents, establiments, punts de trobada, entitats i organismes que estan involucrats en el programa.

Si l'acte havia començat amb la música d'un quartet de clarinet de l'Escola Municipal de Música, es va cloure amb l'actuació del cor Àkan, que va emocionar els assistents.

Una gran vetllada que va acabar amb un piscolabis.

 

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!