Esteu aquí

La poesia de la Joana Raspall en la 19a edició del Voluntariat per la llengua a Cardedeu

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
18/11/2013 - CNL del Vallès Oriental
Joana RaspallJoana Raspall

La nova edició del Vxl s'engega amb 24 parelles lingüístiques

El divendres 15 de novembre, a les 7 del vespre, es van presentar a Vil·la Paquita les 17 noves parelles lingüístiques que, juntament amb les 7 que continuen de l’edició anterior, impulsen el Voluntariat per la llengua de Cardedeu.

Després de la presentació, parelles i alumnes dels cursos de català van poder gaudir, a la Biblioteca Marc de Vilalba, d’un recital de poesia en homenatge a l’escriptora Joana Raspall, a càrrec del grup Para Bé l’Orella. Abans de començar el recital, que va reunir una cinquantena de persones, es va dedicar un petit record al poeta Miquel Martí i Pol, en el desè aniversari de la seva mort.

Com si expliquessin un conte, el grup Para Bé l’Orella ens va oferir “EL món màgic de la Raspall”, un diàleg ben entretingut entre la Joana, una nena encuriosida que té una llibreta plena de poemes on escriu tot el que l’envolta i li passa pel cap, i un drac. Una bona manera d’apropar-nos algunes de les seves poesies sobre animals, plantes, objectes quotidians, sentiments. 

L’acte, organitzat per l‘Oficina de Català de Cardedeu amb la col·laboració de la Biblioteca, s’emmarca dins dels actes que s’organitzen arreu de Catalunya per commemorar el centenari del naixement de l’escriptora.

 

separador

separador

Ja som 170.000 parelles 
i continuem creixent!