Esteu aquí

Arrenca el Voluntariat per la llengua a les Franqueses

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
10/10/2019 - SCC del Vallès Oriental

Ahir es va presentar sis parelles lingüístiques noves vinculades a la parròquia de Sant Francesc d'Assís del barri Bellavista de les Franqueses del Vallès.

Aquest dimecres, a les 4 de la tarda, el local de la parròquia de Sant Francesc d'Assís va ser el punt de trobada d'un grup de persones, vinculades a la parròquia, que a partir d'ara s'integren al Voluntariat per la llengua. S'han format 6 parelles lingüístiques formades per tres voluntàries i sis aprenents. La trobada va ser molt distesa i va servir per donar a conèixer a les parelles el funcionament del programa.

Bona part de les persones ja havien format part del grup Xerrem, un projecte de la CAL (Coordinadora d'Asociacions per la Llengua Catalana) que promou la creació d'espais socials de trobada i comunicació de persones adultes en català. Ara aquest grup de persones ha decidit continuar practicant oralment el català amb persones voluntàries, pèrò ara des del Voluntariat per la llengua (VxL).

Les persones que estiguin interessades a participar al VxL com a voluntàries o com a aprenentes poden adreçar-se per correu electrònic al Servei Comarcal de Català del Vallès Oriental (vallesoriental@cpnl.cat) o per telèfon (93 879 41 30) i demanar per l'Assumpta Relats. També poden donar-se d'alta per internet a través del web del CNL del Vallès Oriental https://www.cpnl.cat/xarxa/cnlvallesoriental/voluntaris/

Més informació a: www.vxl.cat

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!