Esteu aquí

Grups de conversa en català a les biblioteques de la ciutat amb el Voluntariat per la llengua del CNL de l’Hospitalet

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
30/09/2019 - CNL de l’Hospitalet
Hora:
08:51

La setmana del 7 a l’11 d’octubre s’inicien els grups de conversa que es fan enguany a les  biblioteques de la ciutat i que s’ofereixen des del programa de Voluntariat per la Llengua conjuntament amb biblioteques. En el marc d’aquesta col·laboració, s’ofereixen un total de cinc grups de conversa dirigits per voluntaris pertanyents al programa de Voluntariat per la Llengua. Aquests grups estan adreçats  a usuaris de les biblioteques, participants del Voluntariat per la Llengua i alumnes dels cursos de català del CNL que vulguin millorar la fluïdesa oral en català, així com passar una estona entretinguda xerrant.

Els horaris i biblioteques on es fan els grups són aquests: els dilluns, de 16 a 17 h, a la Biblioteca plaça Europa; els dimarts, de 12 a 13 h, a la Biblioteca la Florida i, de 18.30 a 19.30, a la Biblioteca Central Tecla Sala; els dimecres, de 12 a 13 h, a la Biblioteca la Bòbila. El darrer grup es fa els dijous, de 19 a 20 h, a la Biblioteca Josep Janés .

El calendari dels grups per en aquest trimestre és del 7 d’octubre al 20 de desembre.

També s’inicien els Clubs de lectura fàcil en veu alta a la Biblioteca la Bòbila, els dimecres i dijous de 18 a 19 h i a la Biblioteca Santa Eulàlia, els dijous de 16.15 a 17.15 h.

La inscripció per a totes les activitats es fa directament a les biblioteques.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!