Esteu aquí

A Llinars, volem posar en marxa el Voluntariat per la Llengua!

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
30/09/2019 - SCC del Vallès Oriental

S'engega una campanya de difusió del Voluntariat per la llengua al municipi.

Enguany, amb l'inici dels cursos de català per a adults que es fan a Can Lletres, del Consorci per a la Normalització Lingüística, volem tornar a posar en marxa el programa Voluntariat per la llengua (VxL).  Un programa per practicar català a través de la conversa, que es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

Què necessites per ser voluntari o voluntària? Ganes de compartir la teva llengua amb algú que vol parlar-la millor.

Què necessites per ser aprenent o aprenenta? Ganes de perdre la vergonya i llançar-te a parlar català.

El compromís de les parelles és trobar-se una hora a la setmana el dia i l'hora que els vagi bé, per parlar en català en un context distès i relaxat.

Les persones que estiguin interessades a participar-hi com a voluntàries o com a aprenentes poden adreçar-se a Can Lletres (c. Josep Argila, 39), o bé per correu electrònic al Servei Comarcal de Català del Vallès Oriental vallesoriental@cpnl.cat, per telèfon 93 879 41 30 i demanar per l'Assumpta Relats. Més informació al: www.vxl.cat

També poden participar-hi:
- Entitats que volen promoure i facilitar que les persones associades participin en el programa de 'Voluntariat per la Llengua'.
- Establiments que vetllen per l'ús del català en l'atenció al públic i volen facilitar que persones que participen en el programa puguin practicar el català.

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!