Esteu aquí

Tardor d'aventures a Gavà amb un joc interactiu

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
01/10/2019 - SLC de Gavà
Hora:
16:00
Lloc:
Gavà

Aquest any el Servei Local de Català de Gavà i la Biblioteca Josep Soler Vidal commemorem conjuntament l'aniversari del naixement de diversos escriptors d'aventures i per celebrar-ho us proposem un joc interactiu de coneixements.

Instruccions:

1. Per participar en el joc cal fer servir una tauleta interactiva que s'ha de demanar al personal de la Biblioteca, al taulell de préstec.
2. Cada participant s'ha d'identificar a la tauleta amb un nom i el carnet de la Biblioteca a fi de quedar registrat a la relació de puntuacions. 
3. El joc consta de 6 preguntes. Per ajudar a encertar-les hi ha un màxim de 5 pistes per pregunta. Les pistes tenen un valor de 40, 30, 20, 10 i 0 punts. A mesura que es fan servir més pistes, aquestes van perdent valor de puntuació.
4. Es podrà participar en el joc de l'1 d'octubre al 30 de novembre en l'horari d'apertura de la Biblioteca.
5. Per participar en aquest joc cal tenir carnet vigent d'usuari de les biblioteques de la Diputació de Barcelona i ser més gran de 16 anys.

Mentre duri el joc, i per poder respondre les preguntes plantejades, la biblioteca habilitarà un espai amb obres dels autors homenatjats i d'altres obres necessàries per consultar.

Premis per a la millor puntuació de cada mes

  • Octubre: Un exemplar del llibre "L'Illa dels tresors", una bossa i un imant de la biblioteca.
  • Novembre: Un exemplar del llibre "L'Illa dels tresors", una bossa i un imant de la biblioteca.

Més informació:
Biblioteca Josep Soler Vidal
Pl. de Jaume Balmes, s/n
93 263 92 30

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!