Esteu aquí

106 establiments comercials adherits al Voluntariat per la llengua a Sant Andreu de la Barca

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
22/07/2019 - SLC de Sant Andreu de la Barca

El nombre d'establiments comercials adherits s'ha incrementat en un 30,8% en tres mesos

El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha continuat treballant per ampliar la xarxa d'establiments comercials adherits al Voluntariat per la llengua (VxL) a Sant Andreu de la Barca i en tres mesos s'ha passat de 81 adhesions a 106 amb un augment del 30,8%. Aquest augment s'ha triplicat amb escreix si comparem el nombre d'establiments comercials adherits a finals del 2018, que era de 36, amb la xifra actual de 106.

Els establiments adherits al VxL garanteixen l'atenció al públic en català i fomenten l'ús social de la llengua i faciliten que persones que estan aprenent català el puguin practicar.

Entre els establiments comercials adherits actualment hi ha una gran varietat de sectors: centres d'estètica, immobiliàries, perruqueries, restaurants, sabateries, botigues de roba, centres dentals, carnisseries, botigues de llaminadures, un nombre important de les parades del Mercat Municipal o la pràctica totalitat de les farmàcies.

Aquesta actuació és un dels punts estratègics de les línies d'intervenció del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, en el marc del programa Català i Empresa 2018-2019.

A tot Catalunya hi ha gairebé 4.000 establiments comercials adherits al programa del VxL que es poden consultar a: www.vxl.cat/establiments.

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!