Esteu aquí

55 establiments adherits al Voluntariat per la llengua a Pallejà

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
15/07/2019 - Pallejà

Una gran varietat de sectors comercials hi són representats, fins i tot els de retolació, restauració i assistència a persones dependents

L'Oficina de Català (OC) de Pallejà, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha ampliat en els darrers mesos el programa dels establiments comercials adherits al programa del Voluntariat per la llengua (VxL) per tal d'eixamplar i enfortir la xarxa comercial compromesa amb l'ús social del català.

L'OC de Pallejà ha promogut les adhesions en el màxim de sectors possibles, fins i tot en sectors com el de la retolació, la restauració i l’assistència a les persones dependents. S'ha arribat a la xifra de 55 establiments comercials en aquesta vila del Baix Llobregat, que des de l'octubre de 2018 porta a terme aquest programa d’establiments col·laboradors amb el VxL.

Malgrat que encara no fa ni un any que Pallejà s’hi ha incorporat, i tenint en compte el nombre d’habitants i de negocis del municipi, cal reconèixer-ne l’èxit, avalat per l’associació Comerç Pallejà, el Mercat Municipal de Pallejà i l’Ajuntament de la vila.

El compromís de tots aquests establiments és atendre la clientela en català i parlar-lo amb aquells que facin aquesta tria lingüística.

A Catalunya, en aquests moments, hi ha més de 4.000 establiments col·laboradors. Es poden consultar al web http://vxl.cat/establiments.

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!