Esteu aquí

Presentació de les parelles lingüístiques d'estiu a Reus

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
15/07/2019 - CNL de l’Àrea de Reus Miquel Ventura

El dijous 11 de juliol es van formalitzar a Reus tretze parelles lingüístiques noves a la sessió de presentació que es va dur a terme al Mas Vilanova, seu del CNL de l'Àrea de Reus.

Les tècniques responsables del programa, Rut Ortiz i Mireia Romeu, es van encarregar de donar als participants informacions i instruccions perquè l’experiència com a membres d'una parella lingüística resulti ben positiva. En aquest sentit, van detallar alguns dels materials lliurats a les parelles que poden utilitzar a l'hora de conversar i van destacar el grup de conversa Fem un beure?, que té com a objectiu parlar en català en un ambient informal. Aquesta iniciativa és oberta a tothom, es formi part o no del VxL, i aquest mes de juliol es duu a terme cada dimecres a les 11 h a la Cafeteria Núria, al passeig de Misericòrdia, núm. 28, de Reus.

Les persones que estiguin interessades a col·laborar-hi com a voluntàries o com a aprenentes encara hi són a temps, i poden adreçar-se al CNL de l'Àrea de Reus, situat al carrer de l'Àliga de Reus, 1, personalment, per telèfon (977 128 861) o per correu electrònic (vxl.reus@cpnl.cat). També poden registrar-se directament al programa a través del web www.vxl.cat, o fer el tràmit als punts d'inscripció del Voluntariat per la llengua distribuïts pel Baix Camp i el Priorat.

Voluntariat per la llengua és un programa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura gestionat pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). El CPNL va iniciar el programa l'any 2002, a Cornellà de Llobregat, amb 19 parelles participants. Des del 2003 ja hi ha participat més de 135.000 parelles.

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!