Esteu aquí

Passejada pel camí del Rec per cloure el VxL de Reus

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
10/07/2019 - CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

Dimarts a la tarda un grup de voluntaris i aprenents de Reus va participar en la passejada pel camí del Rec de la Selva del Camp, una activitat organitzada pel Voluntariat per la llengua del CNL de l'Àrea de Reus com a cloenda de les trobades de les parelles lingüístiques formades durant el curs 2018-2019.

A les 17 h els participants es van trobar a la porta del Mas Vilanova, edifiici on s'imparteixen els cursos de català de Reus, i es van desplaçar en cotxes particulars fins a la Selva del Camp, on es trobar el camí del Rec. Un cop allí, Anna Saperas, directora del CNL de l'Àrea de Reus i aficionada a l'excursionisme, va guiar l'activitat i va anar explicant l'origen i les característiques d'aquest recorregut, que transcorre al costat dels conductes que abastien d'aigua el municipi i al voltant del qual encara s'observen restes dels molins que feien servir l'aigua per funcionar.

Durant el trajecte es podien observar cartells amb imatges de la fauna i la flora representativa del lloc i els assistents van aprofitar per comentar alguns dels noms més curiosos. A banda de caminar, els voluntaris i aprenents també van aprofitar les ombres i els llocs de descans per reposar, observar la natura, berenar, posar en comú algunes experiències i valorar individualment la participació de cadascú en el programa Voluntariat per la llengua, que en general va ser molt positiva.

 

separador

separador

Ja som 135.000 parelles 
i continuem creixent!