Esteu aquí

El comerç local de Vilafranca continua donant suport al català

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
10/07/2019 - CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

El comerç local de Vilafranca continua donant suport al català

23 establiments de la capital de l'Alt Penedès han renovat l'adhesió al Voluntariat per al llengua i 5 més s'hi han adherit per primera vegada.

28 adhesions al VxL

Durant el primer semestre del 2019, 23 establiments de Vilafranca del Penedès (Prix 349, Pintures Janer, Serra Experiència Immobiliària, Òptica Roig, Centre Mèdic Vilafranca, Xavier Lecegui Joier, Jugarna Toy, Cal Sedasser, Merceria Ramon Sala, Òpera Joies Vilafranca, Som Viatges, Llibreria La Cultural, Viajes Ecuador, L'Arrel, Llongueras Vilafranca, Clima Penedès, La Bota del Racó de Vilafranca, Foto Espirall, Tintoreria Juncosa, Restaurant La Fàbrica, Làmpares Vilafranca, Gràfiques Kerpe i Òptica La Girada) han renovat el seu compromís d'adhesió al programa del VxL com a establiment col·laborador. A més a més 5 establiments s'han adherit a la xarxa per primera vegada: Òptica Vistaòptica, Joan Cardó Perruqueria, Petit Squash Fleca, Montse Domingo Distribucions i Cafè de Lletres, en aquest cas també s'ofereix l'espai per a les trobades de les parelles lingüístiques.

Atendre en català

Tots aquests establiments es comprometen a formar part de la xarxa local de punts de venda que es comprometen a donar suport a l'ús del català en l'atenció al públic, fent que aquesta llengua sigui l'habitual en l'inici de la relació comercial i continuant la conversa en català sempre que sigui possible. A banda d'aquest compromís en l'atenció al públic, els establiments també col·laboren amb les pràctiques lingüístiques per als alumnes dels cursos de català i també al concurs de jeroglífics "Endevina-la!".

Les adreces d'aquests establiments, juntament amb tots els que encara tenen vigent el compromís inicial amb el VxL, es poden consultar a: https://www.cpnl.cat/xarxa/cnlaltpenedes/voluntaris/establiments/

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!