Esteu aquí

Tertúlies en català durant el mes de juliol

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
02/07/2019 - CNL Vallès Occidental 3
Hora:
(Tot el dia)
Lloc:
Cerdanyola i Sant Cugat

Aquest mes de juliol alguns aprenents i alumnes de Cerdanyola i Sant Cugat del Vallès es trobaran amb voluntaris lingüístics per practicar el català d'una manera relaxada i amena en un dels Punts de Trobada de les poblacions. Per l'experiència d'estius anteriors, és una activitat que funciona molt bé perquè permet que els participants en el Voluntariat per la llengua es coneguin més entre ells i l'ambient de les tertúlies és alegre i positiu.

A Cerdanyola, la tertúlia serà durant els dijous de juliol, d'11 a 12.30 h. I es farà a la cafeteria i gelateria Da Vinci de (Punt de trobada del Voluntariat per la llengua).

A Sant Cugat enguany hi haurà dues tertúlies, una al matí i l'altra, a la tarda:

  • La del matí serà els dimecres de juliol de 10 a 11 h a la terrassa de l'OASI Tea Lounge (carrer Gorina, 10), que també forma part de la xarxa de Punts de trobada de VxL.
  • La de la tarda serà tots els dimarts de juliol, de 18 a 19 h, a l'aula 2 (vermella) del Servei Local de Català (Casa de Cultura, 2a planta).

Totes les persones que estiguin interessades a assistir-hi poden enviar un correu electrònic a vxl.vo3@cpnl.cat o bé un missatge de Whatsapp al telèfon 637 388 189.

separador

separador

Ja som 135.000 parelles 
i continuem creixent!