Esteu aquí

Els alumnes de Bàsic 3 de Pallejà han fet pràctiques de català als comerços!

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
26/06/2019 - Pallejà

Les pràctiques lingüístiques volen facilitar l'ús del català entre la clientela no catalanoparlant i el personal que atén el públic

L'Oficina de Català de Pallejà, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha promogut, durant el mes de maig i part de juny, que els alumnes del curs de català per a adults Bàsic 3 hagin visitat tres establiments comercials d'aquesta població del Baix Llobregat. L’objectiu és que hi practiquin el català en el que s'anomena "pràctiques lingüístiques".

L'activitat pretén que l'alumne surti de l'aula ―un espai on el professor el coneix i l'ajuda, el fa sentir còmode i li facilita la comunicació―, i practiqui la conversa en un marc de comunicació real, en un entorn que no és ni fictici ni simulat. Per això, els alumnes de Bàsic 3 de Pallejà han valorat molt positivament aquestes pràctiques lingüístiques.

Des de l’Oficina de Català de Pallejà s’agraeix a Amàlia Art Floral, Petjades, L’Esquirol Daurat, Vinalium, Cari Crea, Love Kids, L’Economat de Pallejà, Major 9, Créixer Junts i Minerva, la bona disposició a participar en aquesta experiència.

separador

separador

Ja som 135.000 parelles 
i continuem creixent!