Esteu aquí

L’alcaldessa d’Olesa de Montserrat clou la 15a edició del Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
26/06/2019 - OC d’Olesa de Montserrat

Música i paraules s’han unit en un acte molt emotiu on l’alcaldessa Pilar Puimedon s’ha acomiadat de l’Oficina de Català lliurant els diplomes a les 24 parelles de l’edició d’enguany

L’Oficina de Català (OC) d’Olesa de Montserrat, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha celebrat el dimecres 5 de juny la cloenda del Voluntariat per la llengua al Saló de Sessions de l’Ajuntament en un acte encapçalat per l’alcaldessa Pilar Puimedon i el director del Centre de Normalització Lingüística (CNL) Ca n’Ametller, Marc Piera.

L’acte ha comptat amb la participació de les 24 parelles lingüístiques d’enguany, que han rebut un diploma per la seva participació a mans de l’alcaldessa, que ha aprofitat l’acte per acomiadar-se l’OC en un parlament en què ha destacat la gran feina duta a terme per les dues tècniques de Normalització Lingüística per estendre el coneixement i l’ús del català a la població i crear cohesió social. El director del CNL ha agraït la feina dels voluntaris i ha animat els aprenents a utilitzar la llengua catalana fora de l’aula. També ha tingut unes paraules d’agraïment a l’alcaldessa pel suport i la col·laboració en les activitats portades a terme durant aquests anys per l’OC d’Olesa de Montserrat.

Els assistents han pogut gaudir de la música gràcies a la col·laboració de Sònia Zurriaga, professora de l’Escola Municipal de Música, que ha interpretat dues peces del repertori tradicional català que han agradat molt als assistents.

separador

separador

Ja som 135.000 parelles 
i continuem creixent!