Esteu aquí

Voluntaris i alumnes de català participen en el Corpus de la Garriga 2019

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
25/06/2019 - OC de la Garriga

L'Oficina de Català de la Garriga participa en el Corpus des de fa més de deu anys. D'ençà del 2015 s'encarrega de la decoració de les escales de l'Església i els plafons de benvinguda, juntament amb els de l'associació del Corpus.

El dia de Corpus a la Garriga és espectacular des de primera hora del dia. A tort i a dret hi ha caixes de flors, muntanyes de sorra, de terra, guixos per marcar el terreny... i gent amb molta empenta.

L'Oficina de Català decora les escales de l'Església amb clavells de tots colors i munta unes cortines de flors (gerberes, clavells, margarides, peònies, algunes hortènsies...) per penjar-les a l'entrada de l'església. A més, per donar la benvinguda al nou Corpus i a l'accés de l'església, es preparen uns plafons a base de pètals de flors que mostren el logo escollit enguany.

En conjunt han estat unes quantes hores del diumenge al matí en què alguns voluntaris i alumnes de català han decorat l'escenari que els corresponia i han pogut passar una bona estona coneixent i convivint una activitat centenària a la Garriga.

Gràcies als alumnes de català, aprenents i voluntaris lingüístics que un any més ens vau acompanyar en el Corpus per decorar les escales de l'església. Entre tots ho vam aconseguir!

separador

separador

Ja som 135.000 parelles 
i continuem creixent!