Esteu aquí

La Colla Bastonera de Cardedeu renova el seu compromís amb el Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
25/06/2019 - OC de Cardedeu

Míriam Gonzàlez, nova presidenta de la Colla Bastonera de Cardedeu, signa el conveni de renovació amb el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) per continuar donant suport al Voluntariat per la llengua.

La Colla Bastonera de Cardedeu i el Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental, a través del l'Oficina de Català de Cardedeu, han signat la renovació del conveni de col·laboració per difondre i promoure el Voluntariat per la llengua entre els membres de l'entitat. 

Aquesta Colla Bastonera va néixer el 2005 amb l'objectiu de dinamitzar i enriquir la cultura popular dels Països Catalans. L'activitat principal són les ballades del 'Ball de Bastons' pels Entremesos del 15 i el lluïment de la tarda de la Festa Major de Cardedeu. També fan ballades durant l'any arreu dels Països Catalans i també han traspassat les fronteres en alguna ocasió. Està formada per 5 colles (petits, mitjans, prejoves, joves i adults), a qui els agrada ballar i picar al so del flabiol i el tamborí.

Un dels compromisos que les dues parts han contret amb la signatura d'aquest conveni és organitzar conjuntament alguna activitat en què participin parelles lingüístiuqes i alumnes de català.

El Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa amb parelles lingüístiques. Les entitats col·laboradores són organitzacions educatives, cíviques i culturals que ajuden a apropar la cultura al territori i la societat catalanes a totes les persones que hi viuen. A Catalunya, n'hi ha més de 800.

separador

separador

Ja som 135.000 parelles 
i continuem creixent!