Esteu aquí

Passaltpas col·labora amb el Voluntariat per la llengua de Granollers

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
25/06/2019 - SLC de Granollers

Estel Armengol, presidenta de l'entitat Passaltpas, ha signat el conveni de renovació amb el Servei de Català de Granollers (Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental) per difondre i promoure el Voluntariat per la llengua entre els seus associats.

Passaltpas, danses d'arreu del món,  és una associació constituïda l'any 1994. Està formada per tres grups situats a diferents poblacions de Catalunya: La Garriga, Granollers i Sant Celoni. L'entitat pretén conèixer i difondre les danses populars d'arreu del món. Es ballen danses d'arreu del món, sobretot de la zona mediterrània, de Grècia, Bulgària, Macedònia, la zona dels Balcans, Israel i danses del nostre país.

L'any 2013 l'entitat Passaltpas va començar a col·laborar amb el Voluntariat per la llengua de Granollers i des d'aleshores hi ha col·laborat activament. A la darrera col·laboració, la festa del Voluntariat per la llengua i dels Cursos de Català de Granollers, Passaltpas va amenitzar la festa amb danses tradicionals mediterrànies. Alumnes, professorat dels cursos i parelles lingüístiques van aprendre a ballar diverses danses seguint els passos que ens marcaven.

El Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa amb parelles lingüístiques. Les entitats col·laboradores són organitzacions educatives, cíviques i culturals que ajuden a apropar la cultura al territori i la societat catalanes a totes les persones que hi viuen. A Catalunya, n'hi ha més de 800.

separador

separador

Ja som 135.000 parelles 
i continuem creixent!