Esteu aquí

Cloenda del VxL al Centre Penitenciari Lledoners

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
18/06/2019 - CNL Montserrat

El passat divendres, 31 de maig, les parelles lingüístiques formades en l'edició d'enguany del programa de Voluntariat per la llengua al Centre Penitenciari Lledoners van fer-ne la cloenda amb un esmorzar conjunt i una trobada de valoració.

Els voluntaris, que des del novembre fins al maig s'han anat traslladant un cop per setmana al centre, i els aprenents, la majoria dels quals estudien català a l'escola Carme Karr, van intercanviar opinions i van coincidir a posar de manifest la satisfacció personal que els han aportat les converses. Tant uns com altres van manifestar que a les trobades, a banda de practicar el català, es creava un clima distès i relaxat, i eren positives per l'intercanvi d'experiències i enriquiment personal que els suposaven.

L'acte es va cloure amb un joc de llengua que consistia a resoldre enigmes i que va agradar molt als participants.

Aquesta darrera edició ha estat possible gràcies a la col·laboració entre l'escola d'adults Carme Karr i el CNL Montserrat. De cara al proper curs se'n preveu una nova edició amb nous participants i els de la darrera edició, que van manifestar l'interès per repetir l'activitat.  

separador

separador

Ja som 135.000 parelles 
i continuem creixent!