Esteu aquí

Festa de cloenda de la 26a i 27a edicions del VxL de Viladecans amb una lectura dramatitzada en un establiment col·laborador del municipi

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
13/06/2019 - SLC de Viladecans

 

El dimarts 11 de juny va tenir lloc la festa de cloenda de la 26a i 27a edicions de les trobades lingüístiques del programa Voluntariat per la llengua del Servei Local de Català de Viladecans.

Voluntaris i aprenents es van trobar a la llibreria Els nou rals, històric establiment col·laborador amb el VxL, on van gaudir d’una lectura dramatitzada de L'hora violeta, de l'escriptora Montserrat Roig, a càrrec del grup teatral de Castelldefels Nou Horitzó. A continuació, el director del grup teatral va respondre diverses preguntes dels assistents.

La segona part de la trobada va consistir en el lliurament de diplomes als voluntaris i aprenents per part dels actors. Un brindis amb cava va posar el punt final a la festa.

Agraïm als gerents de la llibreria Els nou rals, Ricard i Rosa, que hagin fet d’amfitrions d’aquesta activitat alhora lúdica i cultural.

També agraïm al grup teatral Nou Horitzó, integrat per Carles, Manoli, Nati i Núria, la participació en aquesta celebració de cloenda.

Desitgem bon estiu a tothom i us recordem que ens retrobarem a partir de setembre amb els voluntaris i aprenents, els protagonistes del Voluntariat per la llengua.

 

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!