Esteu aquí

Sortida de final de curs a Besalú del Servei de Català de Sant Just Desvern

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
12/06/2019 - SLC de Sant Just Desvern

El divendres 7 de juny, el Servei de Català de Sant Just Desvern va acomiadar el curs escolar amb una sortida en autocar a Besalú, espai on transcorre l’acció de la novel·la “El pont dels jueus” de Martí Gironell, llegida durant el tercer trimestre del Club de Lectura i Tertúlia Literària.

En la sortida, a més a més dels membres del Club de Lectura van participar-hi alumnes de diversos grups del Servei de Català així com voluntariat per la llengua del CNL Roses i tècnics. A fi de facilitar la conversa i el coneixement entre els assistents, es va posar en pràctica l’activitat de dinamització “VxL exprés”, que també va servir per animar-los a apuntar-se al Voluntariat per la llengua.

Un cop a la vila comtal es va seguir una visita guiada que va mostrar el pont vell, les restes de la sinagoga, els banys jueus i el monestir de Sant Pere. Es va dinar en un restaurant proper i es va agafar l’autocar per tornar cap a Sant Just Desvern.

Durant el trajecte de tornada en autocar, es va fer recompte del nombre de converses que cada participant havia mantingut a través de l’activitat de VxL exprés i es va obsequiar els més conversadors amb diversos premis, entre ells un exemplar de la novel·la “Claus i Lucas” d’Agota Kristof.

Aquesta sortida ha tancat el curs escolar del Club de Lectura i Tertúlia Literària del Servei de Català de Sant Just Desvern, que ha permès dur a terme dues activitats més de llengua i cultura al final dels trimestres anteriors, en què van llegir-se les novel·les “La felicitat” de Lluís-Anton Baulenas i “Desig de xocolata” de Care Santos.

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!