Esteu aquí

Esparreguera celebra la 13a. Trobada Gastronòmica Intercultural

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
12/06/2019 - OC d’Esparreguera

La Trobada Gastronòmica Intercultural clou el Voluntariat per la llengua i els cursos de català per a adults

                                       

El dijous 6 de juny ha tingut lloc a l’edifici municipal de Can Pasqual la 13a. Trobada Gastronòmica Intercultural de l’Oficina de Català (OC) d’Esparreguera, en un acte encapçalat per l’alcalde, Eduard Rivas; la regidora de Política Lingüística, Mariona Masferrer; el director del Centre de Normalització Lingüística (CNL) Ca n’Ametller, Marc Piera; i la responsable de l’OC d’Esparreguera, Maria Romero, ambdós del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Diversos representants de cada curs han destacat en els seus parlaments la seva valoració positiva pel que fa a la qualitat del servei de l’OC d’Esparreguera i la seva satisfacció pel progrés en l’aprenentatge de la llengua catalana. A més, tant el director del CNL Ca n’Ametller com l’alcalde d’Esparreguera i la regidora de Política Lingüística s’han adreçat als alumnes i als participants del Voluntariat per la llengua (VxL) agraint-los l’esforç i la implicació i encoratjant-los a seguir millorant el seu nivell de llengua. També han felicitat les tècniques de l’OC d’Esparreguera per les dades anuals obtingudes, tant pel que fa al VxL com al nombre d’alumnes d’enguany. 

La 13a. Trobada Gastronòmica Intercultural, que ha clos la 16a. edició del VxL i els Cursos de català per a adults 2018-2019, ha tornat a ser un punt de trobada festiu de persones d’orígens culturals diversos amb la llengua catalana com a vincle comú. Uns i altres han pogut tastar els plats que havien cuinat per a l’ocasió amb receptes pròpies de la tradició culinària dels Països Catalans i de la resta del món. 

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!