Esteu aquí

Nonilla's closet, una botiga de modes de Montornès, s'uneix per primer cop al Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
10/06/2019 - OC de Montornès del Vallès

Les adhesions al Voluntariat per la llengua segueixen a Montornès. Nonilla's Closet és un nou comerç adherit que farà xarxa amb el Voluntariat.

Poc a poc les tècniques de català anem visitant comerços i continuem fent noves adhesions o renovacions d'anys anteriors. Durant la primera setmana de juny hem fet algunes visites que han donat el seu fuit: al c. Major, núm. 36, trobem la botiga de roba femenina Nonilla's Closet, a càrrec d'Ariadna Espín, que no ha dubtat a fer-se comerç adherit al Voluntariat. Aquest establiment s'adhereix per primer cop al programa.

Els establiments que s'adhereixen al Voluntariat per la llengua es comprometen a facilitar, sempre que sigui possible, que els clients que estan aprenent català  podran practicar la llengua, encara que tinguin dificultats per fer-ho. Per tal que els  participants en el Voluntariat per la llengua reconeguin a quins comerços  poden entrar i  practicar el català, els establiments col·laboradors tenen un adhesiu a l'entrada que els identifica i també reben un diploma nominal que diu: 'Establiment adherit al programa Voluntariat per la llengua', que poden col·locar en qualsevol lloc del seu comerç. 

Nonilla's closet, un nou establiment amic que ens ajuda a ampliar la xarxa.

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!