Esteu aquí

"Salut i pedals" per la Creu Roja i, en acabar, un vermut i una bona xerrada en català!

L’Eva es va inscriure com a voluntària per internet al Voluntariat per la llengua (VxL) ara fa un any. La Heidy feia un curs de català al Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Cornellà de Llobregat i es va apuntar en el VxL com a aprenenta al juny de 2018. Des de llavors que són parella lingüística i aquesta és la seva experiència:

Som la Heidy, de Veneçuela i l'Eva de Barcelona. Ara ja fa casi un any que som parella lingüística.

Al principi ens preguntàvem si no seria avorrit, de què parlaríem amb una persona desconeguda... però el fet és que les trobades han estat des del principi molt fluides.

Hem participat a varies de les activitats que organitza VxL Cornellà, com la visita Guiada a l'Auditori de la ciutat i les Termes romanes de Sant Boi.

Aquest fet ens va motivar a participar en d 'altres experiències juntes: teatre, cinema, caminades populars...El passat 18 de maig la nostra activitat setmanal com a parella lingüística va ser participar en un spinning solidari al Centre Esportiu municipal: 1 hora, bicis estàtiques, 80 participants, 4 monitors, música a tot volum i "salut i pedals" per "La Creu Roja". I en acabar, un vermut i una bona xerrada.

Com veieu no ens avorrim pas, i l'hora que hauríem de fer setmanalment la convertim en dues, tres...perquè el temps ens passa volant.

Recomanem l'experiència 100%!

Eva i Heidy, parella lingüística del VxL del CNL de Cornellà de Llobregat

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. El programa facilita que les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo, el puguin practicar en un context real i distès i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament. Voluntariat per la llengua s’adreça només a persones majors d’edat. Els participants poden triar entre la modalitat presencial o la modalitat virtual. El compromís mínim de participació és de 10 hores: una hora a la setmana, durant 10 setmanes. A partir de les inscripcions, es formen les parelles lingüístiques, tenint en compte els horaris disponibles i les afinitats dels inscrits.

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

separador

separador

Si vols llançar-te a parlar català i el vols practicar de forma natural i distesa
Apunta’t al Voluntariat per la llengua!