Esteu aquí

Excursió matinal a Roses: ruta megalítica dels dòlmens i menhirs

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
14/05/2019 - OC de Roses

Divendres passat alumnes dels cursos de català i parelles lingüístiques van fer una excursió per la ruta dels dòlmens i els menhirs, al terme municipal de Roses.

Els excursionistes van poder seguir les explicacions del guia, l'Esteve Palou, voluntari del programa Voluntariat per la llengua, membre de Cabirols Associació Excursionista de Roses i un gran coneixedor de la geografia empordanesa.

Al llarg de quatre hores, van fer el recorregut següent: Camí de la Quarentena - dolmen de la Creu d'en Cobertella - menhir de la Casa Cremada II - barraques de pedra seca - església altmedieval - torre de guaita - menhir de la Casa Cremada I - dolmen del Llit de la Generala - dolmen del Cap de l'Home.

A part de gaudir d'aquestes construccions i del fantàstic paisatge empordanès, les persones que van participar en aquesta activitat van poder escoltar les explicacions i les anècdotes del guia al voltant de tots els espais que es van anar trobant.

Per a l'alumnat dels cursos de català per a adults, activitats d'aquest tipus suposen cohesionar el grup, motivar-los i engrescar-los a sortir de l'aula a treballar la llengua catalana, i fomentar el coneixement de l'entorn i de la història i la cultura catalanes.

 

separador

separador

Ja som 135.000 parelles 
i continuem creixent!