Esteu aquí

Olesa de Montserrat incrementa un 43% els establiments comercials adherits al Voluntariat per la llengua en dos mesos

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
13/05/2019 - OC d’Olesa de Montserrat

El nombre d'establiments comercials adherits ha passat de 51 a 73 entre els mesos d’abril i maig i continuarà augmentant durant el 2019

Els mesos d’abril i maig, l’Oficina de Català d’Olesa de Montserrat, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha continuat treballant per ampliar la xarxa d'establiments comercials adherits al Voluntariat per la llengua (VxL) en aquesta població del Baix Llobregat nord amb vint-i-tres noves adhesions de comerços que garanteixen l'atenció al públic en català, fomenten l'ús social de la llengua i faciliten que persones que estan aprenent català el puguin practicar.

L’OC d’Olesa de Montserrat, que té en marxa el programa Voluntariat per la llengua des del 2004, ofereix la possibilitat d'adherir-s'hi als establiments comercials com un altre dels àmbits de participació del programa, a part de formar parelles lingüístiques.

Entre els establiments comercials col·laboradors es troba una gran varietat de sectors: forns de pa, floristeries, perruqueries, sabateries, una botiga de bicicletes, centres d'estètica, botigues de moda o establiments de restauració.

Aquesta actuació és un dels punts estratègics de les línies d'actuació del Centre de Normalització Lingüística (CNL) Ca n'Ametller, fruit de la nova Direcció del Centre en el marc del programa Català i Empresa 2018-2019.

A tot Catalunya hi ha més de 4.000 establiments comercials adherits al programa del VxL que es poden consultar a: www.vxl.cat/establiments.

separador

separador

Ja som 135.000 parelles 
i continuem creixent!