Esteu aquí

Els establiments comercials adherits al Voluntariat per la llengua s’incrementen un 32,7% en dos mesos a Sant Andreu de la Barca

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
25/04/2019 - SLC de Sant Andreu de la Barca

El nombre d’establiments comercials adherits ha passat de 61 a 81 entre els mesos de febrer i abril d’enguany

El Servei Local de Català (SLC) de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, continua treballant per ampliar la xarxa d’establiments comercials adherits al Voluntariat per la llengua (VxL) a Sant Andreu de la Barca i en dos mesos s’han incrementat les adhesions en vint establiments.

Els establiments adherits al VxL garanteixen l’atenció al públic en català i fomenten l’ús social de la llengua i faciliten que persones que estan aprenent català el puguin practicar.

El SLC de Sant Andreu de la Barca, que té en marxa el programa Voluntariat per la llengua des del 2003, ofereix la possibilitat d’adherir-s’hi als establiments comercials des del 2007 com un altre dels àmbits de participació del programa, a part de formar parelles lingüístiques.

Entre els establiments comercials col·laboradors trobem una gran varietat de sectors: forns de pa, floristeries, clíniques dentals, perruqueries, sabateries, una botiga de bicicletes, una tintoreria, un centre d’estètica, un taller de pneumàtics o un estudi de fotografia. Una part d’aquestes botigues s’hi ha adherit per primera vegada i una altra part han renovat l’adhesió que ja havien fet fa dos anys.    

Aquesta actuació és un dels punts estratègics de les línies d’actuació del Centre de Normalització Lingüística (CNL) Ca n’Ametller, fruit de la nova Direcció del Centre en el marc del programa Català i Empresa 2018-2019.

A tot Catalunya hi ha gairebé 4.000 establiments comercials adherits al programa del VxL que es poden consultar a: www.vxl.cat/establiments.

separador

separador

Ja som 135.000 parelles 
i continuem creixent!