Esteu aquí

Inici de noves parelles lingüístiques a Tarragona

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
12/04/2019 - SLC de Tarragona

Aquest dijous, 11 d'abril, les noves parelles lingüístiques de la 34a edició del Voluntariat per la llengua a Tarragona van tenir l'ocasió de conèixer-se durant l'acte de presentació que es va dur a terme a l'Aula 4 a les sis de la tarda.

Durant l'acte, es van presentar les parelles participants al programa, es van donar les orientacions per al bon funcionament de les trobades i material de suport. En total, quaranta-nou parelles lingüístiques formades per un voluntari catalanoparlant disposat a compartir una hora de conversa setmanal amb un o diversos  aprenents de català durant deu setmanes.

Els aprenents d'aquesta 34a edició provenen de diversos punts del territori espanyol (Múrcia, Bilbao, València i Albacete), Rússia, Regne Unit, República Txeca, Bèlgica, El Marroc, l'Argentina, Colòmbia, Veneçuela, Perú, Bolívia i El Salvador.

A més, l'acte va acollir una xerrada informativa del programa VOL.IN a càrrec de Laura de la Morena i Anna Admetller. VOL.IN és un projecte que utilitza el voluntariat com a eina d'inclusió i integració de les persones immigrades residents a Tarragona. L'impulsen la Federació Catalana de Voluntariat Social, el Centre de Cooperació al Desenvolupament URV Solidària i la Cooperativa El Far.

separador

separador

Ja som 135.000 parelles 
i continuem creixent!