Esteu aquí

Participativa ruta literària a Valls

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
15/03/2019 - OC de Valls

Les parelles lingüístiques i els alumnes de l'Oficina de Català van seguir la Ruta literària Narcís Oller pels espais més significatius de la ciutat relacionats amb l'obra de l'escriptor vallenc.

La ruta es fa fer el 12 de març. S'inicià al monument a Narcís Oller, situat a la plaça del Quarter, va seguir al llarg de 8 punts d'interès, en els quals els guies van llegir uns fragments seleccionats, molt significatius i entenedors de l'obra de Narcís Oller, que van atorgar una visió molt realista de l'època en què s'emmarca la vida i obra de l'escriptor.

D'entre tots els punts de l'itinerari, cal destacar la visita a la Capella del Roser, declarada bé d'interès històric i artístic, i la Galeria de Vallencs Il·lustres, en la qual es troba el retrat del conegut escriptor.

Aquesta activitat s'emmarca dins el programa d'activitats complementàries dels cursos que l'Oficina de Català de Valls organitza cada trimestre per tal que els alumnes i les parelles lingüístiques coneguin el patrimoni artístic i històric de la ciutat.

separador

separador

Ja som 135.000 parelles 
i continuem creixent!