Esteu aquí

La Unió de Comerciants i Industrials de Caldes de Montbui (UCIC) amb el VxL

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
14/03/2019 - OC de Caldes de Montbui

La UCIC renova la col·laboració amb el CPNL per promoure el Voluntariat per la llengua i el coneixement de la llengua catalana al municipi.

La Unió de Comerciants i Industrials de Caldes de Montbui (UCIC) i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) van renovar, per a dos anys més, l'acord de col·laboració per continuar treballant plegats el programa del voluntariat lingüístic, una iniciativa per practicar el català a través de la conversa, i fomentar l'ús social del català.

En el marc d'aquest conveni, la UCIC es compromet a afavorir que el català sigui la llengua habitual de les seves activitats i donar a conèixer el Voluntariat per la llengua (VxL) entre els seus associats, i ampliar d'aquesta manera la xarxa d'establiments que donen suport al programa. Els establiments col·laboradors es comprometen a atendre en català les persones que l'estan aprenent i volen practicar-lo i parlar-lo en un context real i en situacions quotidianes com és la d'anar a comprar.

Per la seva banda, l'Oficina de Català de Caldes de Montbui del CPNL es compromet a difondre entre els seus usuaris, alumnes i parelles lingüístiques l'adhesió de la UCIC com a entitat col·laboradora del CPNL i les activitats que organitza.

L'Oficina de Català de Caldes de Montbui difon periòdicament la llista actualitzada dels establiments adherits al VxL a les parelles lingüístiques i als alumnes dels cursos de català.

separador

separador

Ja som 135.000 parelles 
i continuem creixent!