Esteu aquí

L'exposició "10 anys de VxL: un tast!" arriba al CAP Llevant de Tarragona

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
13/03/2019 - CNL de Tarragona

A partir de la col·laboració del VxL amb el Departament de Salut, una de les accions per dinamitzar el programa del “Voluntariat per la llengua” és portar l’exposició  “10 anys de VxL: un tast! (2003-2013)” a diversos hospitals de Catalunya.

L’exposició "10 anys de VxL: un tast!" mostra la diversitat dels participants en el programa i l'extensió a diferents àmbits de la societat que el Voluntariat per la llengua ha experimentat al llarg d'aquests deu anys. L’exposició consta de 7 plafons amb informacions i dades del programa.

D’aquesta manera, es vol acostar el programa a tota la ciutadania i mostrar la tasca que s’ha fet al llarg d’aquests 10 anys.

El primer espai on es pot visitar és el vestíbul d’entrada del CAP Llevant de Tarragona on serà fins al 29 de març. Horari: de 8 a 21 h (de dilluns a divendres), de 9 a 15 h (dissabte).

Aquesta activitat s’afegeix a les 4 parelles lingüístiques que s’han formar a l’Hospital de Santa Tecla el mes de febrer. El projecte del VxL a l'hospital és fruit de la col·laboració entre el CNL de Tarragona, el ST de Salut de Tarragona i l'Hospital de Santa Tecla.

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!