Esteu aquí

El Cinema Infantil en Català torna aquest mes de març als Cinemes Roses

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
09/03/2019 - OC de Roses
Hora:
12:20
Lloc:
Cinemes Roses. Gran Via de Pau Casals, 250 Roses

 Roses podrem tornar a gaudir del programa CINC Cinema Infantil en Català a partir del mes de març. En el marc d'aquest cicle, que estrena nova imatge i eslògan, s'han programat deu sessions de cinema en català, la primera de les quals serà el 9 de març.

Aquesta iniciativa té per objectiu potenciar l'oferta de pel·lícules infantils en català amb una programació de reestrena, preus baixos i àmplia distribució territorial.

Entre el 9 de març i el 7 d'abril, es projectaran cinc pel·lícules als Cinemes Roses: Ploey (9 i 10 de març), En Ralph destrueix internet (16 i 17 de març), Spider-Man. Un nou univers (23 i 24 de març), Wonder (30 i 31 de març) i La gran aventura dels Lunnis i el llibre màgic (6 i 7 d'abril)

Totes les sessions es faran el dissabte i el diumenge, a les 16.05 h. El preu de l'entrada serà de 3 € (petits i grans).  Voluntaris, aprenents, també hi esteu convidats!

El CINC, impulsat per la Direcció General de Política Lingüística, té la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, a través de l'Oficina de Català de Roses, i dels Cinemes Roses.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!