Esteu aquí

Exposició 'A dues veus. Retrats de converses en català' a Granollers

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
01/03/2019 - SLC de Granollers
Hora:
10:00
Lloc:
C. Enric Prat de la Riba, 84, 1a planta, Granollers

L'exposició "A dues veus. Retrats de converses en català", produïda pel CNL de l'Alt Penedès Garraf, ens endinsa al programa Voluntariat per la llengua a partir de les impressions d'algunes parelles lingüístiques i ens convida a fer un viatge visual a través de l'objectiu de la fotògrafa Imma Casanellas. Les imatges de les dinou parelles expressen la complicitat que es crea entre voluntaris i aprenents i reflecteixen la riquesa de l'experiència del Voluntariat per la llengua. Tot plegat ens apropa a un món que gira al voltant de les vivències entre cultures diferents. El nexe: el català.

L'exposició s'adreça a tothom qui vulgui conèixer el Voluntariat per la llengua (VxL) a partir del testimoni dels seus protagonistes i vulgui descobrir com un projecte de foment de l'ús de la llengua catalana pot esdevenir una eina de cohesió social. 

La mostra es podrà veure durant tot el mes de març en horari del Servei Local de Català de Granollers: al matí, de dilluns a divendres, de 9 h a 13 h i a la tarda, de dilluns a dijous, de 16 h a 19.30 h.

separador

separador

Ja som 140.000 parelles 
i continuem creixent!