Esteu aquí

Mans Unides del Vallès Oriental col·labora amb el VxL de Granollers

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
06/02/2019 - SLC de Granollers

Mans Unides i el Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental, a través el Servei Local de Català de Granollers, han renovat per a dos anys més el compromís amb el Voluntariat per la llengua i el promouran entre els seus associats, perquè hi col·laborin com a voluntaris o aprenents.

Mans Unides, Delegació del Vallès Oriental, és una organització no governamental de voluntaris que treballen des de 1960 per al desenvolupament de projectes amb la finalitat de lluitar contra la fam, la pobresa i el subdesenvolupament del món. La delegació del Vallès Oriental està arrelada a la ciutat de Granollers i a la comarca des de 1971. Han dut a terme a diversos projectes:

- Construir i obrir al públic, una agrobotiga per completar el projecte de la recuperació del cultiu del cafè, del cacau i la producció de xocolata, a l'estat de Tabasco, Mèxic.

- Millorar l'accés a l'aigua i sanejament en Ayda Teklo, zona rural d'Oromia, Etiòpia.

- Millorar la situació socioeconòmica de 400 dones descastades i tribals, del districte d'Amravati, a l'Índia.

- Contribuir a millorar l'educació infantil a Kaedi, amb la construcció i equipament de 2 centres amb despatx, magatzem i cuina, al sud de Mauritània, Àfrica del Nord.

Durant el mes de maig, el Servei Local de Català de Granollers acollirà l'exposició 'El malbaratament alimentari' de Mans Unides i es realitzaran un parell de xerrades informatives.

separador

separador

Ja som 135.000 parelles 
i continuem creixent!