Esteu aquí

Tenim moltes ganes i molta il·lusió per aprendre català i la intenció de seguir més temps trobant-nos i fent d’aprenents del VxL amb en Ferran, una gran persona que ens ensenya molt

TOTES LES ACTIVITATS DEL VxL LES FEM EN CATALÀ!

En Ferran, en Jamal i en Diego són un trio lingüístic del Voluntariat per la llengua de Montornès del Vallès. Si dies enrere us parlàvem d’en Ferran, voluntari, avui us parlem dels seus aprenents: en Jamal Faitour i en Diego Rodrigo.

Què ens expliqueu de les vostres trobades?

Diego: Les nostres trobades amb en Ferran ens van molt bé. Cada dia és diferent: unes vegades quedem al bar per prendre qualsevol cosa i d’altres quedem per jugar al ping-pong o a qualsevol altre joc. I, això sí, totes les activitats les fem en català. Una de les darreres trobades vam fer un joc d’escapada en viu i va ser original i divertit.

Tant en Jamal com jo tenim moltes ganes i molta il·lusió per aprendre català i la intenció de seguir més temps trobant-nos i fent d’aprenents amb en Ferran; és una gran persona i ens ensenya molt.

Jamal: El dia que vam anar a l’”escaperoom” vam passar uns bons moments. No tenia ni idea de què era això del room escape. Primer vaig pensar que era difícil, però després d'entrar a l'habitació, vaig trobar que no ho era. Malgrat que no vam poder completar dues etapes de les proves, al final vam poder fugir. Realment va ser una gran experiència.

En Ferran sempre ens porta noves idees com la recomanació d’alguna novel·la per llegir, alguna pel·lícula interessant, alguna sèrie... per després poder parlar-ne els tres. Les trobades amb en Ferran ens ajuden de cara al curs: ens va molt bé i anem millorant la parla.

Dies enrere, amb la professora del curs, vam anar a Ràdio la Llagosta per gravar falques sobre el dia contra la violència de gènere. Estem molt contents!

Reyes Barragán, tècnica de Normalització Lingüística de l’Oficina de Català de Montornès (Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental).

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. El programa facilita que les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo, el puguin practicar en un context real i distès i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament. Voluntariat per la llengua s’adreça només a persones majors d’edat. Els participants poden triar entre la modalitat presencial o la modalitat virtual. El compromís mínim de participació és de 10 hores: una hora a la setmana, durant 10 setmanes. A partir de les inscripcions, es formen les parelles lingüístiques, tenint en compte els horaris disponibles i les afinitats dels inscrits.

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

separador

separador

Si vols llançar-te a parlar català i el vols practicar de forma natural i distesa
Apunta’t al Voluntariat per la llengua!