Esteu aquí

El voluntariat i l'alumnat santboians fan una visita a CaixaFòrum

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
03/01/2019 - SLC de Sant Boi de Llobregat

Alumnat i voluntariat del Servei Local de Català de Sant Boi de Llobregat gaudeixen d'una visita comentada en aquest recinte modernista el passat 30 de novembre

El Servei Local de Català de Sant Boi de Llobregat ha organitzat una visita guiada a l'antiga fàbrica modernista de CaixaForum per al seu alumnat i voluntariat.

CaixaForum està ubicat en un dels edificis modernistes principals de Barcelona: la fàbrica tèxtil que l'industrial Casimir Casaramona va encarregar a l'arquitecte  Josep Puig i Cadafalch.

El disseny de la fàbrica és resultat d'una brillant combinació de criteris estètics i funcionals, d'estil modernista i pionera quant a mesures de prevenció d'incendis i condicions de treball dels obrers.

La visita guiada d'aquest edifici permet descobrir totes les cares d'aquest bell exemple de l'arquitectura modernista industrial. Els secrets que amaga l'antiga fàbrica i l'espectacularitat de la transformació actual ens expliquen moltes coses sobre la història de Barcelona i, també, sobre els canvis que ha experimentat l'arquitectura durant l'últim segle.

vxl.eramprunyà

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!