Esteu aquí

La Colla de geganters de Montornès amb el Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
21/12/2018 - OC de Montornès del Vallès

La Colla de Geganters de Montornès i el Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental, a través de l'Oficina de Català de Montornès, han signat un conveni de col·laboració per difondre i donar suport al Voluntariat per la llengua entre els membres de la Colla  i la població en general.

La Colla de Geganters de Montornès és una entitat que aquest 2019 celebrarà el seus 30 anys de trajectòria. Va néixer el 1989  amb l'objectiu de promoure i fomentar la cultura popular i tradicional catalana, mitjançant intercanvis d'experiències i informacions amb altres associacions, organismes i institucions, tant nacionals com estrangeres i sobretot entre els montornesencs i montornesenques!

En el marc d'aquest conveni, tant l'Oficina de Català de Montornès (CPNL) com la Colla de Geganters de Montornès es comprometen a organitzar alguna activitat conjuntament per donar a conèixer el món i la tradició dels gegants als alumnes dels cursos de català per a adults i a les parelles lingüístiques de la població.

El Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa amb parelles lingüístiques. Les entitats col·laboradores són organitzacions educatives, cíviques i culturals que ajuden a apropar la cultura al territori i la societat catalanes a totes les persones que hi viuen.

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!