Esteu aquí

Ella aprèn català i jo la seva cultura: és espectacular!

Trobades quan no toca

Amb la Soad sortim cada divendres. En general fem trobades per practicar el català com a parella lingüística del Voluntariat per la llengua (VxL) de molt més d'una hora i ens estem fent amigues. Anem a comprar, a xerrar una estona. De vegades porta la Sara, la seva nena, que és encantadora i de vegades sortim quan no toca. Ahir mateix vam anar al Radikal Market de Cornellà, ens hi vam passar tot el matí i tant ella com jo vam comprar coses de cara a Reis.

Fa unes setmanes també vam participar al dinar solidari de l’ajuntament de Sant Joan Despí i em va presentar les seves amigues. Elles em van donar a tastar els seus tes i les seves pastes i es van endur la meva truita d'alls tendres i espàrrecs que, per cert, diuen que els va agradar moltíssim.

Estem molt contentes totes dues. Ella aprèn català i jo la seva cultura. És espectacular!

Mercè, voluntària del VxL del Centre de Normalització Lingüística Roses
 

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. El programa facilita que les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo, el puguin practicar en un context real i distès i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament. Voluntariat per la llengua s’adreça només a persones majors d’edat. Els participants poden triar entre la modalitat presencial o la modalitat virtual. El compromís mínim de participació és de 10 hores: una hora a la setmana, durant 10 setmanes. A partir de les inscripcions, es formen les parelles lingüístiques, tenint en compte els horaris disponibles i les afinitats dels inscrits.

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

separador

separador

Si vols llançar-te a parlar català i el vols practicar de forma natural i distesa
Apunta’t al Voluntariat per la llengua!