Esteu aquí

El CNL de Barcelona engega el projecte "BCN i jo"

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
09/11/2018 - CNL de Barcelona

Es tracta d'una activitat amb la qual es vol explorar la relació dels alumnes i dels participants en el programa Voluntariat per la llengua amb la ciutat de Barcelona a través de l'aprenentatge i l'ús de la llengua catalana.

L'alumnat i el voluntariat del CNL de Barcelona tenen una relació molt estreta amb la ciutat. Entre ells hi ha persones acabades d'arribar, d'altres que fa anys que hi viuen i molts que hi han nascut. L'aprenentatge de la llengua catalana va acompanyat d'un procés d'arrelament, que comença amb el coneixement del barri i dels veïns, i que es complementa amb les relacions que estableixen amb els serveis, amb els espais compartits i amb els habitants i visitants de la ciutat. Amb el projecte "BCN i jo" es vol explorar aquesta relació amb la ciutat i els seus habitants a partir de l'aprenentatge i l'ús de la llengua catalana.

Poden participar-hi alumnes actuals i participants en el programa Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona, a partir de la presentació d'una activitat de format lliure (textos, gravacions, audiovisuals, presentacions digitals, fotos originals amb algun comentari). Els treballs poden ser de qualsevol gènere (monòlegs, entrevistes, narracions, poemes, còmic...). 

La data límit per participar-hi és el 14 de desembre. A partir del gener, es farà una selecció de textos presentats per a la publicació d'un llibre. També es penjaran digitalment els treballs, sempre que els autors ho autoritzin. Per acabar, al febrer, es farà un acte com a reconeixement a la feina feta a tots els participants en el projecte.

separador

separador

Ja som 130.000 parelles 
i continuem creixent!