Esteu aquí

3 mesos gratis de revistes digitals en català per als VxL gràcies a l'APPEC, ara més fàcil

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
10/02/2022

L’Associació Catalana de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) ofereix als participants en el Voluntariat per la llengua (VxL) amb carnet del VxL vigent 3 mesos gratis de revistes digitals en català d’iQuiosc des del 2018. Amb la intenció que l'accés a aquest avantatge sigui més fàcil, ja no cal introduir-hi cap codi promocional específic per gaudir-lo, sinó que des de la pàgina llengua.iquiosc.cat ja queda aplicat directament.

Què s’ha de fer per gaudir de la promoció? 

► Accediu a la pàgina web llengua.iquiosc.cat

► Cliqueu el botó “Vull subscriure'm ara”. Veuràs que al carret de compra s'ha aplicat la promoció i reduït l'import a 0,01€ i el concepte de la subscripció és Tarifa Plana 3M. En cas de no ser així, vol dir que la promoció de 3 mesos no s'ha aplicat correctament, has de tornar a sortir i intentar-ho de nou des de la pàgina llengua.iquiosc.cat No cal que hi introdueixis cap Codi promocional.

► Creeu un usuari o inicieu la sessió.

► Haureu de fer un pagament de 0,01€ en concepte de validació de la targeta de crèdit que us serà retornat uns dies després.

► Gaudiu de totes les revistes a través del web o de les aplicacions per a Android i iOS. 

La renovació de les subscripcions és automàtica. Un cop passats els tres mesos de promoció es cobrarà la tarifa normal de 9.99 € al mes. Per desactivar aquesta opció podeu fer-ho a "El meu compte" > "Tarifa plana".

L’iQuiosc és el primer (i únic) quiosc digital de publicacions periòdiques en català (diaris, revistes, premsa territorial i publicacions gratuïtes). Les revistes del seu catàleg es poden llegir des de l’ordinador, la tauleta o el mòbil i és per això que també son a l’abast dels voluntaris i aprenents que resideixen fora de Catalunya. S’hi poden trobar revistes de diverses temàtiques: des de l’arquitectura fins la salut, passant per la ciència, els viatges, l’ecologia, la religió, l’economia, la música, l’educació, la llengua i la literatura, els esports, la història, l’excursionisme o la gastronomia, entre d’altres.

L’Associació de Publicacions Periòdiques en Català d'àmbit nacional (APPEC) és una entitat sense ànim de lucre que agrupa els editors de revistes en català d’informació general i especialitzada que tenen una distribució i difusió dins de l’àmbit català.

L’APPEC, fundada el 1983, té actualment 212 revistes i mitjans digitals associats. En aquests 39 anys d’història ha rebut reconeixements importants com el Premi Nacional de Comunicació Premsa i la Creu de Sant Jordi.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!