Esteu aquí

3 mesos gratis de revistes digitals en català per als VxL gràcies a l'APPEC

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
18/02/2021

L’Associació Catalana de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) ofereix als participants en el Voluntariat per la llengua (VxL) amb carnet del VxL vigent 3 mesos gratis de revistes digitals en català d’iQuiosc.

L’iQuiosc és el primer (i únic) quiosc digital de publicacions periòdiques en català (diaris, revistes, premsa territorial i publicacions gratuïtes). Les revistes del seu catàleg es poden llegir des de l’ordinador, la tauleta o el mòbil i és per això que també son a l’abast dels voluntaris i aprenents que resideixen fora de Catalunya. S’hi poden trobar revistes de diverses temàtiques: des de l’arquitectura fins la salut, passant per la ciència, els viatges, l’ecologia, la religió, l’economia, la música, l’educació, la llengua i la literatura, els esports, la història, l’excursionisme o la gastronomia, entre d’altres.

Què s’ha de fer per gaudir de la promoció? 

► Accediu a la pàgina web llengua.iquiosc.cat

► Cliqueu el botó “Vull subscriure'm ara” i introduïu el codi promocional que us facilitarà el dinamitzador del VxL amb qui teniu contacte per reduir el preu a 1 cèntim.

► Creeu un usuari o inicieu la sessió.

► Haureu de fer un pagament de 0,01€ en concepte de validació de la targeta de crèdit que us serà retornat uns dies després.

► Gaudiu de totes les revistes a través del web o de les aplicacions per a Android i iOS. 

La renovació de les subscripcions és automàtica. Un cop passats els tres mesos de promoció es cobrarà la tarifa normal de 9.99 € al mes. Per desactivar aquesta opció podeu fer-ho a "El meu compte" > "Tarifa plana".

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i l’APPEC han signat un acord de col·laboració que materialitza la voluntat d’ambdues parts d’impulsar l’ús de la llengua catalana en tots els àmbits.

Durant l’acte de signatura del 26 de setembre del 2018, Ester Franquesa (directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL) va afirmar que "l’APPEC és un referent de la fortalesa del català perquè mostra l’oferta de publicacions adreçades a tot tipus de públics", i pot ser una eina de suport molt important per a les parelles lingüístiques del VxL, que tindran l’oportunitat de conèixer la presència i l’abast d’aquestes revistes. Per la seva banda, Germà Capdevila (president de l’APPEC) va destacar el fet que actualment hi hagi un centenar d’editorials consolidades que cobreixen tots els àmbits de coneixement i que ho fan en català.

L'acord compromet l’APPEC (que se suma a les prop de 800 entitats col·laboradores del VxL) a difondre entre el seu personal, associats i treballadors, la informació referent al VxL i l’aprenentatge de la llengua catalana i totes les activitats que el CPNL du a terme per promocionar la llengua en tot el territori.

L’Associació de Publicacions Periòdiques en Català d'àmbit nacional (APPEC) és una entitat sense ànim de lucre que agrupa els editors de revistes en català d’informació general i especialitzada que tenen una distribució i difusió dins de l’àmbit català.

L’APPEC, fundada el 1983, té actualment 212 revistes i mitjans digitals associats. En aquests 35 anys d’història ha rebut reconeixements importants com el Premi Nacional de Comunicació Premsa i la Creu de Sant Jordi.

separador

separador

Ja som 150.000 parelles 
i continuem creixent!