Esteu aquí

M'agrada Catalunya i el català. Moltes gràcies!

Em dic Jungmi i soc coreana. Soc parella lingüística de la Montserrat. Vaig fer un curs de català a Internet i, afortunadament, la professora del curs em va oferir aquest bonic programa Voluntariat per la llengua i vaig poder conèixer la Montserrat. Hi quedava una vegada a la setmana en una cafeteria de Sabadell.

La Montserrat és una persona molt amable i oberta. Em va animar a parlar català encara que el meu català és molt bàsic. Em va donar molts consells i informació útil sobre la meva nova vida a Catalunya. Parlàvem de temes diversos del meu interès i ella va ser molt pacient escoltant-me. Durant la conversa, em va ensenyar vocabulari i expressions útils. Em va encantar parlar amb ella i ara tinc més confiança en parlar català.

Sempre va ser puntual i amb molta disponibilitat per quedar. M’agrada desplaçar-me des de Sant Cugat, on visc, per quedar amb ella a Sabadell. M'agradaria estudiar més català i fer més amics catalans.

Realment aprecio l'ajuda de la Montserrat. Voldria participar novament al programa i voldria tornar a ser parella de la Montserrat. M'agrada Catalunya i el català. Moltes gràcies!

Jungmi, aprenenta del VxL del Centre de Normalització Lingüística de Sabadell

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. El programa facilita que les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo, el puguin practicar en un context real i distès i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament. Voluntariat per la llengua s’adreça només a persones majors d’edat. Els participants poden triar entre la modalitat presencial o la modalitat virtual. El compromís mínim de participació és de 10 hores: una hora a la setmana, durant 10 setmanes. A partir de les inscripcions, es formen les parelles lingüístiques, tenint en compte els horaris disponibles i les afinitats dels inscrits.

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

separador

separador

Si vols llançar-te a parlar català i el vols practicar de forma natural i distesa
Apunta’t al Voluntariat per la llengua!