Esteu aquí

La Biblioteca Ferran Soldevila, de Santa Maria de Palautordera, s’adhereix al Voluntariat per la llengua

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
23/05/2023 - CNL del Vallès Oriental

Amb aquesta adhesió, la Biblioteca Ferran Soldevila promourà el Voluntariat per la llengua a la població de Santa Maria de Palautordera i serà punt d'informació i inscripció.

Les persones que vulguin formar part del VxL, com a aprenentes o com a voluntàries, han d'emplenar les fitxes d'inscripció que trobaran a la biblioteca. Posteriorment, una tècnica del Servei Comarcal de Català del Vallès Oriental es posarà en contacte amb les persones interessades tan aviat com sigui possible.

A començaments d'any, la Biblioteca Ferran Soldevila ja va fer difusió del Voluntariat per la llengua amb l'exposició "Quan parles fas màgia", amb l'objectiu d'animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal.

A Santa Maria de Palautordera s'han format nou parelles lingüístiques en aquests dos darrers anys, gràcies a la col·laboració de l'Escola d'Adults. Des d'aquí animem, sobretot, les persones que vulguin practicar la conversa i parlar més bé català a inscriure's al Voluntariat per la llengua, ja que comptem amb voluntaris disposats a donar-los un cop de mà.

El Voluntariat per la llengua amplia així el nombre de punts d'informació i d'inscripció per donar a conèixer el programa arreu de Catalunya.

Horari de la biblioteca:

Matins: dimecres i dissabte de 10 h a 13.30 h
Tardes: de dilluns a divendres de 15.30 h a 20 h

Voluntariat per la llengua és un programa per practicar el català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per una persona voluntària que domina la llengua catalana i que es troba, de manera presencial o virtual, amb una persona aprenenta que té uns coneixements encara bàsics de la llengua i que té ganes de parlar-la millor. Alhora, ofereix als participants la possibilitat de conèixer tant el territori com la cultura o la societat del país on viuen.

separador

separador

Ja som 170.000 parelles 
i continuem creixent!