Esteu aquí

Pràctiques lingüístiques als establiments de la Llagosta amb els alumnes del curs Bàsic 3 de català

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
19/05/2023 - CNL del Vallès Oriental

Hi col·laboren 14 comerços i entitats de la Llagosta

Del 22 al 31 de maig els alumnes del curs Bàsic 3 faran les pràctiques lingüístiques als establiments adherits al programa Voluntariat per la llengua. Aquestes pràctiques es desenvoluparan a comerços i entitats col·laboradores i són, concretament: Biblioteca de la Llagosta, Cafeteria Petit i Bo, Calçats Vallès, La Casa de la Natura, Droguería Los Bloques, Estanc, núm. 3, Farmàcia Nadal, Finques Enalma, Forn Ribas, Restaurant La Troupe, MacMobles, Superfresc, Tintaservice, Trikijocs i Vistaoptica.

Els alumnes han de visitar tres comerços de la llista d’adherits i un cop allà han de demanar  informació sobre algun dels productes que venen o també sobre l'activitat que hi duen a terme. Els comerços han d’atendre els alumnes en català, encara que s'hi expressin amb dificultats.

Les pràctiques lingüístiques representen per als alumnes del curs Bàsic 3 un pont entre l'aprenentatge formal a l'aula i la pràctica sense professor fora de l'aula. Són, doncs, una oportunitat més per parlar en català en situacions reals amb el suport del que s'ha après a classe.

separador

separador

Ja som 170.000 parelles 
i continuem creixent!