Esteu aquí

Paraulògic gegant especial i mostra de jocs en català i del catàleg Totjoc a la fira Jugar x Jugar de l'Ascensió de Granollers

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
19/05/2023 - CNL del Vallès Oriental
Hora:
16:00
Lloc:
Nau Dents de Serra de l'Espai Roca Umbert, c. de Prat de la Riba, 77

Amb motiu de la fira Jugar x Jugar de l'Ascensió, els creadors del joc Paraulògic n'han fet un d'especial per a la fira amb vocabulari relacionat amb el joc i amb el repte de trobar-hi cinc "tutis" i 258 mots possibles. Serà a l'estand del Servei Local de Català de Granollers en format gegant de 150 x 150 cm i durant tota la tarda de divendres 19 de maig explicarem als visitants com jugar-hi. La resta de dies de la fira, dissabte i diumenge podran continuar participant-hi escanejant un codi QR. 

Al mateix espai, divendres a la tarda també s'hi podrà veure una mostra de jocs de taula en català i es podrà consultar en un ordinador el catàleg del Totjoc.

Aquest és el segon any consecutiu que el Servei Local de Català forma part de la fira Jugar x Jugar de l'Ascensió de Granollers i anteriorment ja havia participat a la fira Jugatú.

Actualment a la ciutat hi ha una desena de comerços adherits a Totjoc que disposen de jocs en català, alguns dels quals seran presents a la fira, com Homoludicus, que col·labora amb el SLC i en ocasions ha ofert tallers de jocs per als alumnes dels cursos de català i han participat en la difusió de jocs en català mitjançant vídeos. Des de 2018 també es desenvolupa a la ciutat el Pla Ofercat, de foment de l'ús del català al comerç, que facilita el manteniment del vincle amb aquests comerços.

separador

separador

Ja som 170.000 parelles 
i continuem creixent!