Esteu aquí

Carta d'agraïment d'una voluntària del VxL

Carta d'una voluntària del Voluntariat per la llengua (VxL) del Servei Local de Català (SLC) de Martorell als dinamitzadors del programa:

Benvolguts companys de la llengua catalana,

Us vull agrair aquesta porta oberta del VxL al món de la màgia. Les vivències que he tingut i tinc sempre restaran dins les meves emocions i a l'anima. És una gran culminació del coneixement, entre altres coses.

Compartir amb totes les persones d'arreu del món el català ha estat i és una satisfacció personal.

Aquest voluntariat, per ell mateix, és un gran esclat de llum! El VxL va més enllà de la coumnicació i llengua, també té a veure amb la identitat d'un poble. Va de posar sentiments a les paraules que pots intercanviar amb les persones a qui dones suport quan practiquen el català per voluntat pròpia. Quan parles fas màgia!!! En dono fe, d'aquestes paraules. Felicitatsa per la vostra tasca, ja que sense ella la màgia no hi seria.

Mil gràcies, Andreu i Meritxell, per obrir aquest camí ple d'emocions, amistat i sobretot d'identitat.

M. Salomé Font, voluntària del VxL del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller

Martorell, 24 d'abril de 2023

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. El programa facilita que les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo, el puguin practicar en un context real i distès i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament. Voluntariat per la llengua s’adreça només a persones majors d’edat. Els participants poden triar entre la modalitat presencial o la modalitat virtual. El compromís mínim de participació és de 10 hores: una hora a la setmana, durant 10 setmanes. A partir de les inscripcions, es formen les parelles lingüístiques, tenint en compte els horaris disponibles i les afinitats dels inscrits.

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

separador

separador

Si vols llançar-te a parlar català i el vols practicar de forma natural i distesa
Apunta’t al Voluntariat per la llengua!