Esteu aquí

M'agrada conèixer gent i ajudar-la amb el català

El Voluntariat per la llengua: conversa i amistat

Soc la Marga, vaig néixer a Albacete, i vaig venir a Catalunya amb 6 anys.

Sempre he tingut al cap parlar en català: he estudiat tres cursos, només me'n queda un per aconseguir el B1.

Em van oferir participar al Voluntariat per la llengua (VxL) i aquí vaig conèixer la Marta, una voluntària que ha tingut més de trenta parelles lingüístiques! Ens  trobem els dimecres, prenem un cafè i parlem una estona en català. És molt empàtica i agradable i té molta paciència amb mi. Estem molt contentes totes dues.

Em dic Marta i fa dotze anys que participo en el VxL. M'agrada conèixer gent i ajudar-la amb el català. Crec que és una bona manera de practicar la llengua. Amb gent com la Marga és un plaer parlar: la conversa surt sola.

Marga i Marta, parella lingüística del VxL del Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. El programa facilita que les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo, el puguin practicar en un context real i distès i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament. Voluntariat per la llengua s’adreça només a persones majors d’edat. Els participants poden triar entre la modalitat presencial o la modalitat virtual. El compromís mínim de participació és de 10 hores: una hora a la setmana, durant 10 setmanes. A partir de les inscripcions, es formen les parelles lingüístiques, tenint en compte els horaris disponibles i les afinitats dels inscrits.

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

separador

separador

Si vols llançar-te a parlar català i el vols practicar de forma natural i distesa
Apunta’t al Voluntariat per la llengua!