Esteu aquí

L’exposició “Quan parles fas màgia” arriba a la Biblioteca Can Mulà de Mollet del Vallès

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
01/10/2021 - CNL del Vallès Oriental
Hora:
09:00
Lloc:
C. Alsina, 1, Mollet del Vallès

L'exposició "Quan parles fas màgia" forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL). I a partir de la metàfora de la màgia es vol focalitzar l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua. 

L'exposició es podrà visitar de l'1 al 25 d'octubre a la Biblioteca Can Mulà.

Els visitants podran participar en un concurs de preguntes relacionat amb el contingut dels plafons mitjançant el qüestionari que es podrà trobar a la pàgina http://breu.cpnl.ct/expovxlmollet o en un codi QR que hi haurà al cartell de difusió. El qüestionari s'activarà el dia 1 d'octubre.

I relacionat amb la màgia, també hi haurà tres lots de premis màgics, gentilesa dels establiments adherits a la campanya “I tu, jugues en català?”: Abacus Mollet, Escuin Esports i Joguines, Llibreria Illa, LU2, Hipermercat Escalt Mollet i de l’Ajuntament de Mollet. 

Us animem a visitar l’exposició, a participar en el concurs i a fer créixer el català a través de la màgia de la conversa.  

separador

separador

Ja som 170.000 parelles 
i continuem creixent!