Esteu aquí

L’exposició “Quan parles fas màgia” arriba a Montornès (amb concurs i premi!)

Subscripció al RSS
Subscribeix-te a les Noticies
23/04/2021 - CNL del Vallès Oriental
Hora:
16:00
Lloc:
Plaça Pau Picasso i Biblioteca de Montornès

EXPOSICIÓ

L'exposició "Quan parles fas màgia" forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL). I a partir de la metàfora de la màgia es vol focalitzar l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

Durant la tarda de Sant Jordi, de 16 a 20 h, l'exposició es podrà veure a la plaça Pau Picasso en un tram del circuït de visita; del 26 al 29 d'abril els panells estaran repartits en diferents sales de la Biblioteca de Montornès.

QÜESTIONARI - CONCURS- PREMI

Durant aquests dies, els visitants de l'exposició podran participar en el concurs que hem organitzat sobre l'exposició:
1. El qüestionari té 14 preguntes; algunes es poden respondre a partir dels panells de l'exposició i d'altres són de llengua. Per a cada panell hi ha dues preguntes.
2. Poden participar-hi els majors de 14 anys.
3. Entre les persones que encertin 10, o més de 10 preguntes, se sortejarà un obsequi consistent en DUES ENTRADES PER A QUALSEVOL DELS ESPECTACLES DE MONTORNÈS AIXECA EL TELÓ PROGRAMATS FINS AL JULIOL. Les entrades gratuïtes es podran treure del web d'entrades amb un codi d'un sol ús. Caldrà tenir en compte que les localitats es posen a la venda 15 dies abans de cada espectacle.

TERMINI DE PARTICIPACIÓ

1. El període de participació és des de les 16 h del dia de Sant Jordi (23 d'abril) fins a les 20 h del 29 d'abril. Durant la tarda de Sant Jordi, de 16 a 20 h, l'exposició es podrà veure a la plaça Pau Picasso en un tram del circuït de visita; del 26 al 29 d'abril els panells estaran repartits en diferents sales de la Biblioteca de Montornès.
2. Entre el 3 i el 7 de maig ens posarem en contacte amb el guanyador o la guanyadora i també en farem difusió a les xarxes socials de Cultura Montornès i l'Oficina de Català de Montornès.

ACCÉS AL QÜESTIONARI DE PARTICIPACIÓ

Mitjançant la pàgina http://breu.cpnl.cat/magiamontornes (qüestionari actiu a partir del dia 23/04/21, a les 16 h).

separador

separador

Ja som 170.000 parelles 
i continuem creixent!