Esteu aquí

L'experiència de la Miren Etxezarreta

En primer lloc, vull comentar que estic admirada i agraïda que hi hagi gent que estigui disposada a donar el seu temps i atenció perquè la resta aprenguem una mica de català. Això és el que entenc com a pro solidaritat i suport.

La raó per la que m’he apuntat al programa és perquè estic avergonyida que després de quaranta anys vivint a Catalunya, per motius diversos, encara parlo molt malament en català. No tinc fluïdesa i em falta força vocabulari. Per això he pensat que ja és hora de fer alguna cosa més (havia fet classes de català fa molts anys, però no tinc gaires ocasions de parlar català en la meva vida quotidiana). De vegades he de parlar en públic i no sóc capaç de fer-ho en català. És per això que voldria, sobretot, augmentar la meva fluïdesa. Poder parlar una estona amb una persona amable de qualsevol tema espero que m’ajudi.

Miren Etxezarreta, aprenenta del VxL del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. El programa facilita que les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo, el puguin practicar en un context real i distès i que les que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament. Voluntariat per la llengua s’adreça només a persones majors d’edat. Els participants poden triar entre la modalitat presencial o la modalitat virtual. El compromís mínim de participació és de 10 hores: una hora a la setmana, durant 10 setmanes. A partir de les inscripcions, es formen les parelles lingüístiques, tenint en compte els horaris disponibles i les afinitats dels inscrits.

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

separador

separador

Si vols llançar-te a parlar català i el vols practicar de forma natural i distesa
Apunta’t al Voluntariat per la llengua!